Ontdek

grip op jouw denken, voelen en doen
 

Heb je specifieke vragen over de programma's die ik aanbied,

vul dan onderstaand contactformulier in, 

dan neem ik z.s.m. contact met je op.

Extra's:

Boek 'Altijd een keuze'

De dualiteit van liefde en angst (macht en afhankelijkheid), speelt voor velen een grote rol in het dagelijks leven. De daarop volgende gedachten en gevoelens en de weerslag die deze op het leven hebben, kunnen soms problematische gevolgen hebben.

Wat als blijkt dat het anders kan? Logisch en simpel ontvouwen zich de concepten waarbij de dualiteit overstegen wordt die zichtbaar is in de buitenwereld. De weg naar rust, vrede en vrijheid.

Een innerlijk dialoog, inzichten onthult die een ander perspectief laten zien in Mindset. Antwoorden op herkenbare filosofische en spirituele vragen en hobbels op de weg van zelfontwikkeling. Met oplossingen en de toepassing van hoe jij met persoonlijk leiderschap de dualiteit kunt overstijgen.

Filosofie, persoonlijke ontwikkeling, psychologie, persoonlijk leiderschap, lichaam & geest, body & Mind, meditatie & mindfulness, spiritualiteit & wetenschap.

Het e-book €12,50 kan je hier bestellen.

Bestel de paperback à €19,50 ( + €3,00 verzendkosten) hieronder en ontvang ook een handgeschreven persoonlijke boodschap! Vul onderstaande gegevens in en wij sturen jou het boek toe via de post en een betaallink via e-mail.


Liesbeth van Arendonk - Liesbeth@liesbethvanarendonk.nl 

 
E-mailen
Map
Info
Instagram
LinkedIn