Ontdek

grip op jouw denken, voelen en doen
 

Het leven is niet ingewikkeld, toch?!

Iets ingewikkelds als het kwantumveld, het klinkt wat plastisch….Toch is het waar we continu mee te maken hebben, want we leven erin.

Sterker nog we zijn ervan gemaakt ...


Het kwantumveld negeren, zou echt dood zonde zijn als je het mij vraagt, want hoe meer je het snapt, hoe meer je het kunt gebruiken. Ik neem je even mee...

Het veld zit boordevol energie en die energie bevat informatie. Informatie over alles, als een soort ‘Google’. Je typt bijvoorbeeld ‘Gezondheid’ en binnen een mum van tijd krijg je tig resultaten die over gezondheid gaan. Hoe specifieker je zoekopdracht, hoe specifieker de resultaten.


Het veld doet niet aan typen, dus zullen we een andere manier moeten vinden om te communiceren en dat kan door het te voelen.


De aard van het veld is harmonie. Er is geen strijd, lelijkheid, disfunctie, uitsluiting, etc. het is er altijd op uit om balans te houden. Deze balans kunnen wij voelen als harmonie, rust, liefde, het is goed. Zichtbaar als in bijvoorbeeld water wat altijd de weg van de minste weerstand kiest om naar het laagst mogelijke punt te stromen.

(meer details hierover kun je in het gratis e-book lezen, klik hier om te downloaden)

Niet altijd logisch voor ons hoofd. Ons denken in verdeeldheid, kan het niet altijd bevatten en zal er wat van vinden, wil graag ingrijpen want anders gaat het mis!


Daar ligt de grote uitdaging om de harmonie te blijven waarnemen. Door te blijven ‘denken’ met de 3 breinen (lees hier meer over de 3 breinen) en krijg je vanzelf een impuls (hier zit altijd een gevoel van rust en kalmte in) of er werkelijk iets mis is of dat het enkel de visie is van het denken in verdeeldheid.

Wanneer je in dat denken opgaat, ontstaat er oordeel, schuld, fout en veel onrust.


Terwijl wanneer je je blijft verbinden met het gevoel van harmonie, liefde, eenheid, plezier, tevredenheid, dankbaarheid, etc. ga je de samenwerking met het veld aan en zal de balans zich herstellen. Vanuit het verdeelde denken werpen zich barrières op en eigenlijk sluit je je af voor de oplossing en de nieuwe mogelijkheden die de balans met zich meebrengt.


Het is een kwestie van opstellen en toelaten van de energie van harmonie waardoor dat wat je wilt bij je kan komen. (En meestal is dat iets wat jou het gevoel van harmonie, geluk, voldoening enz. oplevert ;-).) 


De enige ‘straf’ die er is, is het niet toelaten van harmonie en die controle is de macht die je zelf hebt.

Het ligt in jouw handen en het benutten van de capaciteit van jouw drie breinen die optimaal en creatief samenwerken. (Lees hier meer over dat iedereen, ook jij, beschikt over creatief vermogen.)


Hoe cool (en niet ingewikkeld) is dat?! ;-p


Linkjes uit de tekst:

Het e-book downloaden doe je hier.

 

Lees hier meer over jouw 3 breinen

Creatief vermogen, lees hier hoe je macht, regie en controle krijgt. ;-p

 
E-mailen
Map
Info
Instagram
LinkedIn